Despre noi

POVESTEA:


        Compania Blazer a fost infiintata in 1990 pornind de la ideea unor investitori italieni, cunoscuti in acest sector, avand ca obiect de activitate initiala comercializarea de tesaturi si accesorii pentru camasi. In anul 1990, Blazer s-a transformat intr-o adevarata fabrica pentru productia de camasi pentru barbati. In anul 2010, Blazer a ajuns la un volum de vanzari de peste 2 milioane de camasi pe an, devenind lider nu numai in ceea ce priveste cantitatea produsa, dar mai ales prin nivelul de calitate recunoscut.


        Dupa 25 de ani de activitate, motivat de dificultatile inregistrate de clientii proprii, Blazer a fost nevoit sa se reorganizeze, pastrand o capacitate de productie cu posibilitate de crestere fara niciun efort material. Blazer este acum un producator mondial, cu o gama de produse capabile sa satisfaca orice nevoie.

        

        Colectiile realizate de Blazer sunt rezultatul pasiunii, cercetarii si ingrijirii obsesive ale fiecărui detaliu, o consecinta a radacinilor sale artizanale. Ne adresam consumatorilor care sunt foarte atenti la rafinamentul continutului si al calitatii.


        Camasile „pe masura” (Made to Measure) produse de Blazer sunt apreciate de asemenea in intreaga lume de catre clientii nostri. Prerogativele camasilor noastre deriva din posibilitatea de personalizare a fiecarui detaliu al imbracamintei.

 

BRANDURI PROPRII:


        Liniile Mastai Ferretti si Sir Bonser, nascute in 1991, constituie o gama completa care nu neglijeaza nevoile consumatorilor. Cusaturile intregi, potrivirea perfecta, accesoriile alese cu grija, stilul mereu modernizat si elegant, dar si utilizarea exclusiva a tesaturilor de inalta calitate, sunt detaliile care au facut Sir Bonser si Mastai Ferretti doua marci de succes in intreaga lume.


        Truzzi este un brand clasic internațional, caracterizat printr-o croitorie si manufactura de inalta perfectiune, capabil sa cucereasca aceasta piata mare si extrem de selecta. Camasa Truzzi a intrat cu siguranta în cele mai prestigioase 100 de magazine din lume, bucurandu-se de prestigiul care uneste templele elegantei internationale. De la fondarea sa, prestigiul marcii Truzzi nu a incetat niciodata sa creasca, nu numai prin calitatea superioara a produsului, ci si prin faima clientilor sai: de la membrii Casei Regale pana la maestrul Von Karajan, de la Clark Gable pana la Toscanini si Ducele de Windsor, de la principalii exponenti ai finantelor mondiale pana la industriasi si politicieni.

 

BRANDURI TERTE:


        Inca de la inceputuri, Blazer a lucrat in sistem lohn ori semilohn pentru branduri premium si de lux la nivel mondial, tratand fiecare proiect ca si cum ar fi primul. Colaborarea Blazer cu marci cunoscute in lume precum NARA, COIN, IAC, SAITT, U.S. POLO, STEFANO CONTI, BALLINI, NORSTROM, ACNE STUDIOS, ETON, GHEARDI, KOOPLES, COS, etc. a contribuit la cresterea progresiva a prestigiului in ceea ce priveste confectiile de inalta calitate.